همانطور که می دانید هدف از کاشت درخت بادام ، برداشت میوه بادام مامایی است.
بادام شیرین (مغز) را می توان همانطور که هست مصرف کرد یا می توان از آنها به عنوان یک ماده در دسرها (بادام شیرین، شیرینی، شیر بادام) استفاده کرد.
علاوه بر این، از بادام تلخ برای تولید روغن بادام مامایی صادراتی استفاده می شود که به طور گسترده در داروخانه ها (در لوازم آرایشی و بهداشتی و غیره) استفاده می شود ضایعات حاصل از تولید روغن بادام سمی است و نباید برای تغذیه دام استفاده شود
بادام میوه ای جامد (تک هسته) و از سه لایه بیرونی، میانی و داخلی تشکیل شده است.
قسمت خوراکی میوه دانه است که می تواند شیرین، کمی تلخ یا تلخ باشد بادام از ارزش غذایی بسیار خوبی برخوردار است.
مصرف بادام باعث کاهش سطح کلسترول، کاهش خطر حمله قلبی، افزایش انرژی و تاثیر مثبت بر مشکلات باروری می شود.
با این حال، بادام شیرین را فقط می توان برای خوردن همان طور که هست یا در آشپزی استفاده کرد.
بادام تلخ حاوی ماده ای است که می تواند به ماده سمی دیگری تبدیل شود که ممکن است زندگی انسان را تهدید کند.
مشخص شد که بادام تلخ به طور متوسط حاوی آمیگدالین است که قادر به تولید 1 میلی لیتر اسید هیدروسیانیک (یک ماده سمی) است.
دوز کشنده اسید هیدروسیانیک برای بزرگسالان متوسط حدود 40 میلی لیتر (حدود 40 بادام تلخ) و حدود 5-10 میلی لیتر (5-10 بادام تلخ) برای کودکان است.
با این حال، این داده ها ممکن است به طور قابل توجهی با توجه به نوع درخت و ویژگی های هر نوع بادام تلخ متفاوت باشد.
علاوه بر این، دوزهای کشنده مواد سمی حتی در بین انسان هایی با وزن، سن و شرایط فیزیکی یکسان بسیار متفاوت است بنابراین، نمی توان حتی یک دانه را بی خطر دانست.
هزاران سال پیش درختان بادام در سرزمین فلسطین قد علم کردند، مردم آن دقیقاً نمیدانند این درخت چگونه پدید آمده و چه کسی آن را کاشته است، اما به خوبی میدانند که بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره و عشق آنها به آن شده است.
این سرزمین حتی رگ بادام بر لباس فلسطینی زنان فلسطینی ظاهر شد و پس از گلدوزی با دست خود آن را پوشیدند و گلهای آن را با افتخار و وقار بر سینه خود حمل کردند.