سیر پس از تخمیر پر از آنزیم و پروبیوتیک است باکتری اولیه در غذاهای تخمیر شده لاکتوباسیل ها هستند که به افزایش هضم و جذب مواد مغذی کمک می کند.
محصول جانبی فرآیند تخمیر اسید لاکتیک است که به عنوان نگهدارنده غذا عمل می کند و همچنین به رشد فلور باکتریایی سالم در روده کمک می کند.
نگاهی به تغذیه سیر:
سیر یک غذای شگفت انگیز است انواع فواید سلامتی دارد و باید به طور منظم به هر رژیم غذایی اضافه شود این در خانواده پیاز است و اگر بعد از آماده کردن آن را بگذارید، بهتر عمل می کند.
برای به دست آوردن بیشترین میزان استفاده از سیر، پس از خرد کردن یا له کردن آن، قبل از پختن یا اضافه کردن آن به مواد دیگر، بگذارید کمی بماند.
این به آنزیم های آلییناز اجازه می دهد تا فعال شوند و برای جذب بیشتر در دسترس باشند.
سیر، مانند بسیاری از غذاها، اگر به عنوان یک غذا مصرف شود، بهتر است به جای مکمل برای بزرگترین انفجار تغذیه ای است.
یکی از با ارزش ترین ترکیبات سیر آلیسین نام دارد و تنها کمتر از 16 ساعت پس از استخراج در دمای اتاق خوب می ماند، اما اگر در حالت غذایی کامل باقی بماند، مدت زمان بیشتری زنده می ماند.
تحقیقات نشان داده است که سیر ترشی ده ساله می تواند به بهبود متابولیسم آهن کمک کند زیرا سولفیدهای دی آلیل به افزایش تولید پروتئینی به نام فروپورتین کمک می کند.
فروپورتین پروتئینی است که در سراسر غشای سلولی می گذرد و گذرگاهی را تشکیل می دهد که به آهن ذخیره شده اجازه می دهد از سلول ها خارج شود و در صورت نیاز در دسترس قرار گیرد.
سیر همچنین سرشار از سلنیوم، منگنز، ویتامین B6، ویتامین C و تریپتوفان است ترکیبات گوگرد موجود در سیر با کمک به گسترش عروق خونی و حفظ فشار خون در محدوده ایمن به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
مطالعات نشان داده اند که عصاره سیر نمی تواند توسط گلبول های قرمز خون ما به همان روشی که سیر کامل می تواند مورد استفاده قرار گیرد فقط یک مثال دیگر که داروی ما باید از غذای ما باشد.
سیر علاوه بر تمام خوبی های بالا، خواص ضد ویروسی نیز دارد.
اگر می خواهید از سیر برای اهداف دارویی استفاده کنید، توصیه می شود حداقل 1/2 حبه را همراه با وعده غذایی خود میل کنید.
اگر می خواهید با آن بپزید، باید 2-3 میخک اضافه کنید و باید در پایان پخت آن را اضافه کنید تا مواد مغذی آن حفظ شود.